ICTRecht & Corporify are teaming up (NL)

SHARE

We combine years of experience with legal tech solutions such as the digitization of share registers. 

Together we will help legal departments to simplify their Corporate Housekeeping & Legal Entity Management.

 

De kracht van de samenwerking 

ICTRecht en Corporify hebben de handen ineengeslagen. ICT Recht is voortaan officiële implementatiepartner van Corporify voor Nederland. Corporify biedt een legal entity management systeem voor het online managen van aandelenregisters en vennootschapsrechtelijke informatie.  

ICTRecht en Corporify combineren jarenlange juridische expertise met technologie voor corporate housekeeping en legal entity management. De consultants van ICTRecht bedienen voortaan hun klanten en opdrachtgevers met de software van Corporify. In samenwerking met Corporify heeft ze bijvoorbeeld recent een grote Nederlandse investeringsmaatschappij begeleid bij de volledige set-up en data migratie.

 

Over ICTRecht 

ICTRecht is sinds 2004 een juridisch en praktische dienstverlener voor technisch juridische vraagstukken. Het team van meer dan 180 specialisten voorziet u van deskundig en praktisch advies op het snijvlak van recht, security en tech. Van startup tot multinational en van overheidsinstantie tot zorginstelling. “Wij zijn flexibel, creatief en denken proactief met u mee.”

Het legal tech team van ICTRecht ondersteunt opdrachtgevers met onafhankelijk advies over legal tech en met de implementatie van software, waaronder deze van Corporify. Onze legal tech consultants zijn ervan overtuigd dat de inzet van software valt of staat met de implementatie. Onze specialisten snappen de techniek en de bijbehorende juridische aspecten. Onze adviezen zijn concreet en begrijpelijk. 

 

Over Corporify 

Corporify is een cloud based SaaS toepassing bestaande uit een multifunctioneel juridisch platform waarmee het bedrijven met complexe juridische structuren ontzorgt. Via het platform worden corporate housekeeping en entity management volledig gedigitaliseerd. Het bevat een digitaal aandelenregister, data driven organigrammen, overzicht van bestuursmandaten en ondertekeningsbevoegden, automatische document generatie, e-signatures en een interactief stakeholder portaal. 

 

Corporify bedient vanuit België klanten wereldwijd, zowel corporate klanten als holding- en investeringsmaatschappijen. Corporify onderscheidt zich op de makt door een zeer gebruiksvriendelijke user interface en een hoog niveau van support service.

 

Voor meer info 

      BP_gold_wide 2

Koen Van Jaarsveld 

Legal tech consultant

k.vanjaarsveld@ictrecht.nl 

www.ictrecht.nl 

 

                    corporify logo 4 (1)

Olivier Van Borsel

CCO 

olivier@corporify.com 

www.corporify.com

 

Contact our expert

More about this topic? Get in touch!

Contact us

Curious if Corporify is right for you?

Discover how we can help you save time through digitizing your legal workflows.
SCHEDULE A DEMO